Asif, Sori, pengunjung blog
bila ada masa nanti
aku balas kunjungan kembali
InshaaAllah ^___^

Monday, October 27, 2014

Leaving?


Assalamualaikum semua,

Alhamdulillah hari ini dah masuk hari pertama aku di semester baru.
Akan tetapi, aku masih berada di rumah lagi,
disebabkan email dari lecturer-lecturer baru yg cancelkan kuliah
di hari pertama.. 
Jadi bolehlah extend cuti sehari lagi.
(tak puas lagi cuti sebulan tu)

Okay lah pertamanya, nak memohon maaf,
kalau lepas ni aku akan jarang blogwalking, 
jarang update entry baru (sekarang pun dah jarang),
dan jarang dapat baca entry baru korang yang best-best tu..
Bukanlah berniat nak meninggalkan terus blog,
cuma mungkin tak berapa berkesempatan.


InshaaAllah buat semua yg baru naik semester baru,
kena berazam nak jadi pelajar yang baik dan diredhai.
Jangan ponteng kelas dan cuba dapatkan result yg mantap biiznillah.
Selain study, kena juga aktif dengan aktiviti2 di universiti,
supaya masa yang ada dapat dimanfaati sebaik-baiknya..
Tak mahu jadi Mahasiswa Mandom,
iaitu mahasiswa 3 K! (Kelas, Kafeteria, Katil)



Demi masa, sesungguhnya manusia itu dalam kerugian, 
KECUALI mereka yang beriman dan beramal soleh, 
dan yang berpesan-pesan kepada
 kebenaran dan kesabaran.